BMA Harderwijk | Ondersteund VvE en bouwprojecten

BMA Harderwijk is sinds 1999 gespecialiseerd als het gaat om het ondersteunen van VvE’s en bouwprojecten. Onze kracht ligt in een solide samenwerking.

BMA Harderwijk, sinds 1999 ondersteuner van VvE’s

BMA Harderwijk is gespecialiseerd als het gaat om het ondersteunen van VvE’s en bouwprojecten. Vanuit Harderwijk werken ze aan lokale en bovenregionale opdrachten.

Solide, betrouwbaar & deskundig

BMA Harderwijk is al ruim 20 jaar actief voor VvE’s, betrokken bij diverse bouwprojecten,aankoopkeuringen en brandpreventie. In de jaren ’80 was André werkzaam als aannemer in Amsterdam, waar hij veel werkte voor woningbouwverenigingen. Er klopte ook geregeld een VvE aan, maar de trajecten van een VvE duurden te lang. Daar zag het Amsterdamse bedrijf geen werk in. André wel en besloot in zijn vrije tijd een aantal VvE’s te ondersteunen, dat werd al snel eenfulltimebaan.

Onze kracht ligt in een solide samenwerking, altijd opzoek naar de beste oplossing voor de opdrachtgever en zijn belanghebbende. Gedreven door vertrouwen zijn we inmiddels actief voorzowel lokale als bovenregionale opdrachtgevers. Niet alleen voor VvE’s, maar ook als bouwbegeleiderbij nieuw- en verbouwprojecten en voor particulieren en bedrijven als het gaat om aankoopkeuringen en brandpreventie.

Geschiedenis

In 1999 start André zijn eenmanszaak door de toenemende vraag naar onderhoudsplannen voor VvE’si.v.m. de complexe wet- en regelgeving. Zijn jarenlange ervaring als aannemer, werkvoorbereider en projectleider geven hem een goed fundament om BMA Harderwijk tot op heden te runnen. Zoon Lars is onlangs in de zaak gekomen en mag zich mede-eigenaar noemen van BMA Harderwijk.

Passie drijft beide mannen om tot het uiterste te gaan voor iedere opdrachtgever.

Contact

Uw vraag wordt met zorg behandeld