Beheer van uw VvE

Beheer van uw VvE uitbesteden? BMA Harderwijk ontzorgt u in het beheer van uw VvE.

BMA Harderwijk voor het beheer van uw VvE.

Met de koop of huur van uw appartement heeft u ervoor gekozen intrek te nemen in een gebouw waarin meerdere bewoners intrek hebben genomen. U bent samen met uw buren eigenaar van het gebouw waarin uw appartement is gevestigd. Als individu koopt u een aandeel in het eigendom van het gebouw of de grond met gebruiksrecht van een bepaald gedeelte (appartementsrecht).

Lid van de Vereniging van Eigenaren

Bij de koop van uw appartementsrecht wordt u automatisch lid van de VvE (Vereniging van Eigenaren), een overkoepelend orgaan. De VvE draagt zorgt voor administratieve en technische zaken met betrekking tot het gebouw.

Uitbesteden van uw VvE

Bij een Vereniging van Eigenaren komt heel wat kijken, het beheer ervan is een tijdrovende en complexe taak. U kunt ervoor kiezen om het beheer van uw VvE uit te besteden, omdat u te weinig kennis en tijd heeft voor de bijkomende administratieve taken, het onderhoud, de behandeling van klachten of het innen van bijdragen van de VvE. Nog niet gesproken over het oplossen van geschillen met de medebewoners in het gebouw.

BMA Harderwijk kunt u inschakelen voor (een gedeelte) het beheer van uw VvE. Een betrouwbare partner en beheerder van uw VvE.

  •  Eén contactpersoon, waar u als persoon en het belang van de VvE voorop staat.
  •  Bouwkundige achtergrond: ervaring als aannemer, werkvoorbereider en projectleider.
  •  Aangesloten bij VvE belang en ... gecertificeerd.
  •  Landelijke en regionale VvE’s in beheer.
  •  Ruim 19 jaar ervaring.
  •  24/7 bereikbaar bij calamiteiten.

Welke diensten van de VvE kunt u uitbesteden?

BMA Harderwijk kan het totale beheer van uw VvE verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan uw administratie of het meer jaren onderhoudsplan. U kunt ook een gedeelte van het beheer uitbesteden, omdat u als bewoner taken in eigen beheer wilt houden. Welke diensten van de VvE kunt u uitbesteden?

Administratie van uw VvE

Van het betalen van nota’s, het innen van bijdragen, organiseren van verzekeringen, tot het opstellen van jaarrekeningen of afhandelen van calamiteiten. U kunt het volledige beheer van uw VvE uitbesteden aan BMA Harderwijk. De administratie en het beheer van uw VvE gebeurd volledig digitaal. Als VvE geeft u zelf aan hoe het beheer of de administratie van uw VvE dient te gaan. Kiest u er liever voor om zelf nog een aantal taken in beheer te houden, dat kan uiteraard ook.

BMA Harderwijk gebruikt voor de administratie het softwareprogramma Twinq. Een programma waar u als bewoner altijd inzage heeft in alle financiële zaken.

Taken van het bestuur van uw VvE

Elke VvE wordt vertegenwoordigd door een bestuur, samengesteld en verkozen door de vergadering. Men kan ervoor kiezen om (een gedeelte) de werkzaamheden van het bestuur van een VvE uit te besteden. BMA Harderwijk kan als onafhankelijke partij de werkzaamheden van het bestuur uitvoeren en is vertegenwoordigd tijdens de bestuursvergaderingen. Het bestuur wordt continue op de hoogte gehouden van lopende zaken en kan te allen tijde besluiten om de taken weer terug te nemen.

Contact

Uw vraag wordt met zorg behandeld