Aankoopkeuring bij aankoop van uw vastgoed

Onafhankelijk bouwtechnische keuring van uw vastgoed, laat u informeren voor de aankoop van uw object.

Aankoopkeuring biedt zekerheid bij de aankoop van uw vastgoed

Een onafhankelijke bouwtechnische keuring laten uitvoeren voorkomt verassingen na de aankoop van uw vastgoed. Een aankoopkeuring geeft meer duidelijkheid over de technische en bouwkundige staat van het aan te kopen object. Niet geheel onbelangrijk.

Onafhankelijk, omdat u als koper van vastgoed wellicht beïnvloed wordt door emoties, tijd, druk vanuit de markt of omdat er weinig tot geen bouwkundige kennis aanwezig is. BMA Harderwijk kan u middels een aankoopkeuring helpen bij de aankoop van vastgoed. BMA Harderwijk laat zien in welke staat het object is, stipt eventuele gebreken van het object aan en voorziet u van advies m.b.t. het nodige onderhoud en bijkomende herstelkosten.

De inspectie wordt uiteraard gedaan op de locatie van het aan te kopen object. Na inspectie wordt er een volledige rapportage opgesteld m.b.t. de bouwtechnische staat van het aan te kopen vastgoed. De mate waarin de inspectie uitgevoerd moet worden, bepaald u zelf. Er bestaan verschillende soorten rapportages: een basisrapport, NHG rapport en een uitgebreide NEN2767 rapportage. Elke rapportage kent een vast tarief per m2. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de verschillende soorten rapportages. Zo ontvangt u van ons altijd een passende rapportage.

BMA Harderwijk bestaat uit bouwkundig specialisten. Niet alleen specialist vanuit de boeken, maar des te meer vanuit de praktijk. De inspectie kan uitgevoerd worden in uw bijzijn en in het bijzijn van een (aankoop)makelaar.

Contact

Uw vraag wordt met zorg behandeld